025-32918746 ورود
تعرفه هاقالب هاامکانات

گوگل وب مستر تولز چیست ؟ (بخش دوم)

»گوگل وب مستر تولز چیست ؟ (بخش دوم)
گوگل وب مستر تولز چیست ؟ (بخش دوم)

گوگل وب مستر تولز یا همان سرچ کنسول چیست؟
گوگل وب مستر تولز چه کاربرد هایی دارد؟
چگونه از گوگل وب مستر تولز استفاده کنیم ؟
در ادامه با ابزار گوگل وب مستر تولز و نحوه کار کردن با آن آشنا می شوید ...

ابزار گوگل وب مستر تولز

 

در مقاله قبلی (گوگل وب مستر تولز چیست؟)گفتیم که گوگل وب مستر تولز یا سرچ کنسول یکی از سرویس های ویژه شرکت گوگل برای راهنمایی مدیران سایت و افزایش کیفیت سایت ها است و قسمتی از منوها و امکانات این ابزار را معرفی کردیم . اکنون در این مطلب با دیگر منو ها و امکاناتی که سرچ کنسول در اختیار کاربرانش قرار می دهد آشنا خواهید شد :

  • منوی search traffic : این منو مربوط به آمار بازدیدهای سایت می باشد و شامل شش بخش است : 
1. Search Analytics : در این قسمت می توانید تعداد کلیک ها و بازدیدهای سایت خود را مشاهده کنید. همچنین می توانید ببینید که کدام یک از صفحات سایتتان بالاترین و پایین تر کلیک را دارند.
 
تعداد کلیک ها و بازدید های سایت در گوگل وب مستر تولز

2. links to your site : در این قسمت لینک هایی که تاکنون در نت به سایت شما داده شده است و منابع آن ها نمایش داده می شوند.
لینک هایی که به سایت شما داده شده در گوگل وب مستر تولز

3. Internal Links : در این قسمت لینک های داخلی که در صفحات سایت خود به وجود آورده اید نمایش داده می شود و می توانید در بین آن ها جستجو کنید. لینک های داخلی لینک هایی هستند که از محتوای یک صفحه در یک دامنه به صفحه دیگری در همان دامنه منتقل می شوند و تاثیر مهمی بر بهبود سئو ی سایت شما دارند. آموزش لینک سازی داخلی را در سایت یوتاب مطالعه کنید.
نمایش لینک های داخلی در گوگل وب مستر تولز
4. International Targeting : موقعیت شناسی سایت شما جهت تجارت محلی در این بخش انجام می شود و اگر از کد های محل در سایت خود استفاده کرده باشید در این بخش نمایش داده می شود.
5. Mobile Usability : این قسمت به بازدید های کاربران با گوشی تلفن همراه مربوط می شود و گزارشی از مسائل مربوط به ریسپانسیو بودن سایت را در اختیارتان می گذارد.

نمایش بازدید های موبایلی در گوگل وب مستر تولز   
 
  • منوی Google index :

1. index  Status : در این قسمت نموداری از تعداد صفحات ایندکس شده سایتتان در طول زمان را مشاهده می کنید. ایندکس شدن سایت یعنی این که صفحات سایت شما در نتیجه جست و جوی کاربر، یافت شود.
نمایش روند ایندکس شدن صفحات سایت در گوگل وب مستر تولز
2. Blocked resources : در این قسمت منابعی که توسط شما به صورت دستی بلاک شده اند نمایش داده می شود.
3. Remove URLs : در این قسمت می توانید صفحاتی که نمی خواهید در جستجوگر گوگل مشاهده شود را پنهان کنید و به طور موقت از جستجوی گوگل حذف کنید.
  • منوی Crawl :

1. Crawl Errors : در این قسمت خطاهایی که خزنده‌های گوگل هنگام بررسی سایت شما با آن‌ها مواجه شده است را به نمایش می‌گذارد. این بخش دو نوع خطا را بررسی می کند. خطای سایت و خطای آدرس یا همان URL . نمودار اول مربوط به خطاهای سایت است که سه تیک سبز نشان دهنده کاملا بی خطا بودن وب سایت شما است. در این قسمت مشکلات مربوط به NS ، سرور (اتصال گوگل به سرور) و دسترسی گوگل به فایل ربوت. 
نمایش خطاهای سایت بر روی گوگل وب مستر
نمودار دوم هم مربوط به خطاهای آدرس است. خطاهای URL در گوگل وبمستر زمانی رخ می‌دهند که برخی از صفحات سایت‌تان دچار مشکل شده باشند و کل سایت را درگیر نمی‌کند. در واقع این خطا به صفحات داخلی سایت توجه داشته و عدم دسترسی ربات گوگل به آن‌ها را لیست می‌کند. اگر به تازگی تغییرات زیادی در سایت خود ایجاد کرده‌اید و آدرس صفحات را عوض کرده باشید، خطا در این بخش بسیار طبیعی می‌باشد. برخی از این خطاها نیز ممکن است مربوط به گذشته بوده و در حال حاضر حل شده باشند. برای عدم نمایش آن‌ها می‌توانید از گزینه Mark as fixed استفاده کنید.
تنها در صورتی که تعداد خطاهای موجود در این بخش زیاد و مربوط به صفحات مهم سایت‌تان باشد، می‌تواند برروی سئوی شما تاثیر نامطلوب داشته باشد.
نمایش خطاهای آدرس بر روی گوگل وب مستر سرچ

2. Crawl Stats : وضعیت خطاهای مربوط به وب سایت شما در 90 روز اخیر را نمایش می دهد.
نمایش خطاهای سایت در گوگل وب مستر تولز
3. Fetch as Google : یکی از مفیدترین ویژگی ها در وبمستر همین بخش می باشد. شما می توانید url های سایت خود را در این بخش وارد کنید تا خزنده ها در سریع ترین زمان ممکن آنها را ایندکس کنند.
معرفی مطالب جدید سایت به گوگل وب مستر

4. robots.txt Tester : در این قسمت می‌توانید میزان محدودیت ربات های گوگل و دسترسی آن ها به صفحات و فایل های سایت خود را مورد سنجش قرار دهید. به طور اتوماتیک در سایت هایی با سایت ساز آنلاین یوتاب طراحی شده اند بخش robots.txt وجود دارد و نیاز به تست ندارید.

5. Sitemaps : در این قسمت می توانید نمودار وضعیت نقشه ی سایت خود را مشاهده کنید و همچنین نقشهی سایت خود را وارد کنید تا از این طریق به گوگل معرفی گردد. سایت مپ، همان نقشه سایت است که شما از سایت و لینک های آن تهیه می نمایید و به گوگل معرفی می کنید. وجود نقشه سایت یک عامل بسیار ضروری در رتبه بندی سایت شما است و این موضوع به حدی اهمیت دارد که سایتی که نقشه ندارد نباید انتظار رتبه مناسب داشته باشد. تهیه نقشه سایت تاثیر مطلوبی بر بهبود سئوی سایت دارد. البته برای سایت هایی که با سایت ساز آنلاین یوتاب طراحی شده اند ، نقشه ی سایت به طور اتوماتیک تهیه شده و به گوگل ارائه می گردد.
نقشه ی سایت در گوگل وب مستر تولز
  • منوی security  Issues :
در این قسمت اگر گزارشی مرتبط با وجود کد برای هک یا محتوای مخرب در سایت از نظر گوگل وجود داشته باشد ، اعلام می گردد.

موارد فوق منوها و بخش های اکانت مدیریت گوگل وب مستر تولز بود که معرفی گردید. امکانات و اطلاعاتی که گوگل وب مستر تولز یا همان سرچ کنسول در اختیار مدیران سایت ها قرار می دهد ، باعث پیشرفت در روند سئوی سایت شده و کیفیت سایت را افزایش می دهد. شما با کمک این ابزار می توانید فضای بهتری را برای کاربران خود ایجاد کرده و بازدیدهای بیشتری داشته باشید. در صورتی که هنوز وب سایت خود را به گوگل وب مستر تولز معرفی نکرده اید طبق آموزش درج وب سایت در سرچ کنسول یا گوگل وب مستر تولز ، به سرعت اقدام کنید.
طراحی سایت فروشگاهی شروع کنید
طراحی سایت شرکتی شروع کنید
طراحی سایت خبری شروع کنید
طراحی سایت شخصی شروع کنید
طراحی سایت املاکی شروع کنید
دیدگاه کاربران | 0 دیدگاه
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

menusearch