025-32918746 ورود
تعرفه هاقالب هاامکانات

نماد اعتماد چیست؟ چگونه نماد اعتماد بگیریم ؟

»نماد اعتماد چیست؟ چگونه نماد اعتماد بگیریم ؟
نماد اعتماد چیست؟ چگونه نماد اعتماد بگیریم ؟
در هر خرید و فروش و تجارتی داشتن اعتماد و اطمینان به فروشنده برای خریدار از اهمیت بالایی برخوردار است . این حس اعتماد در کسب و کارهای مجازی که طرف فروشنده را مشاهده نمی کنیم از اهمیت بالاتری برخوردار است .
از عوامل مهمی که سطح اعتماد و اطمینان افراد در فضای تجارت الکترونیک بالا می برد ، وجود نماد اعتماد الکترونیک در سایت است
 
  • نماد اعتماد الکترونیک چیست ؟

 

نماد اعتماد ، مرکز تجارت الکترونیکنماد اعتماد الکترونیکی نشانه ای برای اعتماد سازی کاربران در هنگام مراجعه به سایتها و فروشگاه های اینترنتی می باشد که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونيکی به کسب و کارهای مجازی ارائه می شود . نماد اعتماد با هدف ساماندهي ، احراز هويت و صلاحيت کسب و کارهای اینترنتی اعطا مي‌گردد.

شرط اصلی گرفتن نماد اعتماد این است که یک وب سایت با دامنه فعال داشته باشید . زیرا نماد اعتماد تنها به کسب و کارهای اینترنتی که خدمات و کالاهای خود را در بستر یک وب سایت عرضه می کنند و به دامنه شما ، ارائه می شود . بنابراین اگر علاقه به راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی با نماد اعتماد دارید همین حالا وب سایت خود را راه اندازی کنید .
  • چه وب سایت هایی می توانند نماد اعتماد بگیرند ؟

نماد اعتماد تنها به وب سایت هایی ارائه می شود که کالا یا خدمتی برای فروش وجود داشته باشد . یعنی اگر تنها معرفی خدمات و محصولات دارید و امکان سفارش گیری بصورت آنلاین در سایت شما وجود ندارد ، نمی توانید نماد اعتماد الکترونیک بگیرید .
  • چگونه نماد اعتماد بگیریم ؟

چگونه نماد اعتماد بگیریمبرای گرفتن نماد نیاز به مراجعه حضوری نیست . پس از طراحی و تکمیل محتوای سایتتان در اولین قدم به سایت  https://enamad.ir/Panel کنید .
لازم بذکر است حداقل سن مجاز برای گرفتن نماد اعتماد 18 سال تمام است و یا در صورت سن کمتر ، ارائه حکم رشد از دادگاه الزامی می باشد .
 
  • مراحل گرفتن نماد اعتماد :

  1. ثبت نام
  2. تکمیل اطلاعات(احراز اطلاعات هویتی)
  3. افزودن کسب و کار
  4. تاییدیه فنی
  5. احراز صحت اطلاعات کسب و کار(احراز آدرس محل فعالیت ، شماره تماس کسب و کار اینترنتی و احراز آدرس پست الکترونیکی
  6. تکمیل فرم نظر سنجی
  7. بررسی چک لیست الزامات نماد اعتماد الکترونیکی
  8. بررسی مدارک فیزیکی
  9. اعطای نماد
  10. درج کد مجوز بروی سایت
 
  • مدارک مورد نیاز گرفتن نماد اعتماد :

متقاضیان حقیقی:
1) تصویر مجوز فعالیت (در صورت وجود)
2) تعهدنامه شخصیت حقیقی
متقاضیان حقوقی (تجاری / غیر تجاری):
1) تصویر آگهی روزنامه رسمی
2) تصویر اصل اساسنامه
3) آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)
4) آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت مدیره (در صورت وجود)
5) آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شرکت(در صورت وجود)
6) تعهدنامه شخصیت حقوقی
7) تصویر پروانه / مجوز فعالیت
متقاضیان دولتی :
1)تصویر نامه در سربرگ رسمی سازمان با امضای مقام مسئول مربوطه مبنی بر تعلق وب سایت به دستگاه دولتی مزبور

  • هزینه دریافت نماد چقدر است ؟

فرایند احراز آدرس و شماره تماس و نیز خودآزمایی الزامات نماد، مستلزم پرداخت وجه به پیمانکار مورد تایید مرکز می باشد.
  • مشخصات دامنه در گرفتن نماد اعتماد :

نماد اعتماد به دامنه داده می شود . بنابراین اگر به نام شخص حقیقی درخواست نماد می دهید ، امتیاز دامنه نیز باید به نام همان شخص باشد و اگر نماد بصورت حقوقی درخواست دهید امتیاز دامنه باید به نام شرکت و یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن باشد . (منظور اطلاعات صاحب دامنه است که در Whois درج شده است.)
  • برای گرفتن نماد چه مواردی مورد بررسی قرار می گیرد ؟

بطور کلی موارد زیر در نماد مورد بررسی قرار می گیرد :
1)آدرس و شماره تماس محل فعالیت کسب و کار اینترنتی احراز اصالت می شوند.
2) چک لیست الزامات نماد بررسی می گردد .
3) مدارک فیزیکی مورد نیاز اخذ می گردد .
4) استعلام صلاحیت فردی از پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا
پس از ثبت نام در سایت ای نماد و ارسال مدارک مورد نیاز ، کارشناسان مربوطه یک نام کاربری و رمز عبور به عنوان کاربر برای چک کردن فرایند خرید در وب سایتتان ، از شما می خواهند .
آنها وارد سایت شده و توضیحات کالا ، اطلاعات تماس ، قوانین و مقررات فروشگاه ، فرم شکایت کاربر ، شرایط بازگشت وجه ، شرایط پس دادن کالا و همچنین روند خرید را بررسی می کنند . چنانچه یکی از موارد دچار مشکل باشد ، پیام اصلاح آن را برای شما ارسال می کنند و باید موارد را برطرف نموده و مجدد درخواست بررسی ارسال نمایید .

درصورتیکه رعایت موارد لازم موفق به اخذ نماد اعتماد می شوید و اقلام اطلاعاتی زیر به صورت عمومی در پروفایل شما در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد: نام کسب و کار، آدرس وب‌سایت، وضعیت اعتبار نماد اعطا شده، نام صاحب امتیاز، آدرس کسب و کار، تلفن ثابت و پست الکترونیکی

نکته : در مراحل گرفتن نماد ، کارشناس نماد از شما می خواهد تا یک عضویت در سایت خود ایجاد نمایید و مشخصات آن را برای نماد ارسال نمایید تا کارشناسان نماد روند خرید را در سایت شما بررسی نمایند . دقت نمایید نماد به عنوان نام کاربری کلمه enamad را برای شما ارسال می کند . شما باید این کلمه را به نام کاربری در سایت خودتان یعنی به شکل ایمیل بنویسید . بنابراین برای ایجاد عضویت و کاربری در سایتتان برای نام کاربری enamad@yourdomain که به جای yourdomain باید نام دامنه خود را بنویسید قرار دهید و به جای رمز عبور نیز رمز عبوری که خود نماد برای شما ارسال نموده است . دقت نمایید همه روند تکمیل اطلاعات کاربری و ثبت نام را بطور کامل انجام دهید سپس برای نماد مشخصات را ارسال نمایید .
  • اعتبار نماد اعتماد الکترونیک چقدر است ؟

نماد اعتماد را یک ساله اعطا می کنند . به منظور تمدید نماد اعتماد باید پیش از اتمام زمان آن ، اطلاعات فرم ثبت نام خود را بروز کرده و پرونده را از طریق پنل کاربری ارسال نمایید .
در صورتیکه در این مدت تخلفی انجام نداده باشید یا فعالیت خود را تغییر نداده باشید ، پس از بررسی مجدد توسط کارشناسان مربوطه در موعد مقرر ، تمدید اعتبار صورت می گیرد .

  • نماد دو ستاره چیست و چگونه نماد دوستاره بگیریم ؟

 
چگونه نماد اعتماد دوستاره بگیریمدر حال حاضر نماد یک ستاره و دو ستاره اعطا می‌گردد . برای دریافت نماد دوستاره باید ssl بر روی وب سایت شما نصب باشد . می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه نصب ssl با پشتیبانان یوتاب وب در تماس بوده و از طریق پیام ها ( پشتیبانی ) درخواست خود را ارسال نمایید .


مطالب جامع و کاملتی را می توانید در لینک آموزش گرفتن نماد اعتماد الکترونیک  مطالعه نموده و با گرفتن نماد آشنا شوید .
طراحی سایت فروشگاهی شروع کنید
طراحی سایت شرکتی شروع کنید
طراحی سایت خبری شروع کنید
طراحی سایت شخصی شروع کنید
طراحی سایت املاکی شروع کنید
دیدگاه کاربران | 0 دیدگاه
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

menusearch