اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار هستید، میخواهید یک شرکت را اداره کنید یا حتی یک روزمره نویس هستید، برای دیده شدن در دنیای آنلاین، به وب سایت نیاز دارید. طراحی وب سایت یکی از روشهای بازاریابی دیجیتال برای کسب و کارتان به حساب میآید و روش مناسبی هم برای دیده شدن است. اما روشهای متنوعی برای طراحی سایت وجود دارد. قطعا شما با توجه به بودجهای که دارید و کسب و کارتان است که میتوانید یک روش را برای طراحی سایت خود انتخاب کنید. چند روش عمده برای انجام این کار وجود دارد که هر کدام از آنها کاربردها و هزینههای خاص خود را دارند.
تا به حال این سوال برایتان پیش آمده که اصلا طراحی سایت به چه معنا است یا طراحی سایت چیست؟ وب سایتها صفحاتی از دادههای نوشتاری و تصویری هستند که بر روی اینترنت نشان داده میشوند.
در واقع طراحی سایت مجموعهای از دانش برنامه نویسی، دانش تولید محتوا و استفاده از رابط کاربری و تجربه کاربری است. دانش هر کدام از این کارها و به دست آوردن تجربه کافی سالیان زیادی طول میکشد.
علاوه بر این، هر کدام از این کارها یک تخصص جداگانه به حساب آمده و افراد متخصص جداگانهای دارند. بنابراین اگر میخواهید یک سایت داشته باشید، یا باید ده الی 15 سال وقت خود را صرف یادگرفتن این تخصصها کنید، یا از روشهای مختلفی که برای طراحی سایت وجود دارد استفاده کنید.
قطعا هیچکس آنقدر وقت اضافه ندارد که 15 سال صبر کند تا خودش دست به کار طراحی سایت شوند. بنابراین میتوانید از روشهایی استفاده کنید که در ادامه به شما معرفی میکنیم.
روشهای طراحی وب سایت به زبان ساده
حالا که برای داشتن سایت احساس نیاز میکنید، بهتر است با انواع روشهای طراحی وب سایت آشنایی پیدا کنید. دانستن این روشها در برآورد هزینهها به شما کمک بسیاری خواهد کرد. به طور کلی 3 روش زیر برای طراحی وب سایت وجود دارد.
1: روش کد نویسی یا طراحی سفارشی
قطعا در مسیر درخواست برای سفارش طراحی سایت، با اصطلاح طراحی سایت سفارشی رو به رو شدهاید. طراحی سایت سفارشی در واقع همان روش استفاده از کد نویسی است. اولین و قدیمیترین روشی که برای ساخت سایت استفاده میشود، استفاده از طراحی سفارشی است.
در این روش، شما به کمک یک طراح گرافیک و یک برنامه نویس سایت نیاز پیدا میکنید. طراح گرافیک، یک طراحی اختصاصی باتوجه به کسب و کار شما طراحی میکند. وظیفه کد نویس هم این است که با کمک برنامه نویسی جاوا اسکریپت، پی اچ پی یا asp.net، این طراحی را اجرا کند.
مثلا اگر قرار است در هدر شما یک دکمه باشد، باید کد نویس یک عملکرد برای دکمه را تعریف کند.
در نهایت شما یک سایت کاملا اختصاصی و مخصوص به خود دارید. همچنین اگر به درستی کد نویسی شده باشد، سریع و امن هم خواهد بود.
اما مشکل زمانی شروع میشود که با یک باگ یا مشکل در کد نویسی سایت خود مواجه شوید. آنوقت است که برای هر مشکل باید هزینه جداگانهای پرداخت کنید.
علاوه براین هزینه ساخت و طراحی گرافیکی آن نیز بسیار گران است. وقتی صحبت از طراحی سایت میشود، هر طراح سایت یک مبلغ دارد. این مبلغ میتواند خیلی پایین یا خیلی بالا باشد.
بنابراین اگر یک کسب و کار نوپا هستید، این روش اصلا برای شما مناسب نخواهد بود. زیرا هزینههای سنگینی برای شما داشته و امکان وجود باگهای خسته کننده هم همیشه در کمین سایت شما است. پس به سراغ روش دوم میرویم.
2: استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا
سیستمهای مدیریت محتوا یا CMSها، روش متداولتری از کد نویسی برای طراحی سایت هستند. این سیستمها در واقع نرم افزارهای نیمه آمادهای هستند که کار طراحی سایت را سادهتر کردهاند.
سی ام اسهای معروفی چون وردپرس، جوملا، مجنتو و شاپی فای، از معروفترینها در سراسر دنیا هستند. سایتهای معروف زیادی هم به کمک آنها طراحی شده است.
در این بین، بیش از یک سوم سایتهای دنیا با سی ام اس وردپرس طراحی شده است. اما قطعا این روش هم مثل طراحی سایت با کد نویسی، مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارد.
استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا رایگان بوده و نیازی به دانش کد نویسی ندارید. اما کماکان اگر طراحی با آنها را ندانید، باید یک طراح سایت استخدام کنید.
طراح سایت در این مورد هم نرخ ثابتی نداشته و هر طراح قیمت متفاوتی از شما دریافت خواهد کرد. در مسیر استفاده از آن نیز نیازمند خرید پلاگینهای متعدد خواهید بود.
این روش نیز هزینههای ثابت و متغییر زیادی برای شما میتراشد. بنابراین اگر فکر میکنید که این روش هم مناسب شما نیست، بهتر است سراغ آخرین و بهترین روش طراحی وب سایت برویم.
3: استفاده از سایت ساز ها
اگر جزو آن دسته از افراد هستید که هیچ چیز از طراحی سایت و ساخت سایت بلد نیستید و میخواهید با یک هزینه کم سایت حرفهای داشته باشید، استفاده از سایت سازها بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
کد نویسان خبرهای که در زمینه طراحی سایت مهارت دارند، به صورت تکی یا گروهی، روی ساخت یک سایت ساز تمرکز میکنند. استفاده از سایت سازها بسیار ساده است. برای استفاده از آن نه تنها به دانش کد نویسی نیاز ندارید، بلکه حتی به دانش طراحی سایت و المانهای مختلف آن هم هیچ نیازی ندارید.
البته این سایتها تماما رایگان نیستند بلکه به صورت ماهیانه یا سالیانه مبالغی را از شما دریافت میکنند. اما این مبلغ بسیار کم بوده و نیازی نیست که نگران هزینههای آن باشید.
برخی از سایت سازها، یک سایت کاملا حرفهای را در اختیار شما قرار میدهند. برخی دیگر نیز به موازات نیازهای شما سایتهایی را به شما پیشنهاد میکنند. اما به طور کلی به دو دسته خارجی و ایرانی و تقسیم میشوند.
سایت سازهای خارجی
سایت سازهای خارجی در طی چند سال اخیر بسیار مورد استفاده قرار گرفتهاند. قدرتمندترین سایت سازهای خارجی ویکس، گو ددی و... هستند.
اما مشکلی که دارند این است که انگلیسی هستند و ممکن است هرآن به دلیل تحریمها سایت شما را ببندند. همچنین برای خدمات مهم خود از شما به دلار پول میگیرند که بسیار گران خواهد بود.
سایت سازهای ایرانی زیادی در کنار سایت سازهای خارجی شروع به کار کردهاند. برخی از آنها زیاد شناخته شده نیستند و برخی دیگر جزو قدرتمندترین سایت سازهای ایرانی به حساب میآیند.
سایت سازهای ایرانی کاملا فارسی بوده و متناسب با فرهنگ کسب و کارهای ایرانی طراحی شدهاند. بسیاری از طراحان سایت حتی برای مشتریان خود از این سایت سازها سفارش سایت میدهند.
مورد بعدی هزینه استفاده از آنها است که بسیار ارزان قیمت بوده و نیاز شما به طراح سایت و حتی سئوکار را رفع میکنند. سریع و ایمن هم هستند. اما قطعا همیشه یک بهترین وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید.
_ استفاده از برترین سایت ساز ایرانی
اگر استفاده از سایت ساز ایرانی را انتخاب کردهاید، چه بهتر که از برترین سایت ساز ایرانی که بدون رقیب است استفاده کنید. سایت ساز یوتاب ، برترین سایت ساز ایرانی است که میتوانید انواع سایتهای مختلف را تنها در 1 دقیقه راه اندازی کنید.
این سایت ساز به همت برنامه نویسان برتر ایرانی تولید شده و به دلیل تستهای زیادی که روی آن انجام میشود، تقریبا بدون باگ و مشکل است.
همچنین از نظر امنیت و سرعت نیز بسیار ایمن و سریع طراحی شده است. اما چرا باید از یوتاب استفاده کنیم؟ یوتاب چه مزایایی دارد؟
_ یوتاب تنها یک طراح سایت نیست. بلکه میتوانید فروشگاههای بزرگی را نیز با آن طراحی کنید. فروشگاه ساز یوتاب، یک فروشگاه فول امکانات و با قابلیت اتصال درگاههای بانکی را در اختیار شما قرار میدهد.
_ طراحی سایت یوتاب کاملا بهینه بوده و از نظر کد نویسی نیز سریع طراحی شده است.
_ سایت ساز یوتاب بسیار سریع است. تنها در مدت زمان یک دقیقه میتوانید سایت خود را داشته باشید.
_ یوتاب بدون مشکلات کد نویسی و امنیت طراحی شده و خبری از نگرانی برای افت سرعت یا افت امنیت نخواهد بود.
_ 24 ساعت شبانه روز کارشناسان آن در کنار شما هستند تا در صورت بروز کوچکترین مشکل، پشتیبان شما باشند.
_ هزینه استفاده از فروشگاه ساز یوتاب بسیار پایین است.
_ طراحی سایت یوتاب مناسب انواع کسب و کارهای کوچک و بزرگ است.
_ میتوانید بینهایت صفحه و وبلاگ در سایت ساز یوتاب درست کنید.
_ امکان اضافه کردن کاربران و مدیران به هر تعداد که بخواهید وجود دارد.
_ هر تعداد دامنه اختصاصی که به نامتان است را میتوانید به سایت خود متصل کنید
_ یک پنل مدیریت اختصاصی کاملا فارسی برای ویرایش تمامی بخشهای سایت در اختیار شما قرار گرفته است.
سخن آخر
اولین و بهترین روشی که برای دیده شدن در فضای آنلاین میتوانید استفاده کنید، طراحی سایت است. داشتن یک سایت اختصاصی برای کسب و کارتان، یک اعتبار ویژه هم برای شما به همراه دارد. اما روشهای مختلفی مثل طراحی اختصاصی، استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا و استفاده از سایت سازها برای داشتن یک سایت وجود دارد. قطعا هر کدام از این روشها مزایا و معایب خود را دارند. اما استفاده از سایت سازهای ایرانی مثل یوتاب، نه تنها هزینه ساخت اولیه بسیار پایینی دارند، بلکه از نظر امنیت و کارایی نیز عملکرد عالی از خود نشان دادهاند. یوتاب برترین سایت ساز ایرانی، به شما امکان داشتن هر سایتی را با بالاترین امکانات و پایینترین هزینه میدهد.
✖ *نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام
|