025-32918746 ورود
تعرفه هاقالب هاامکانات

کار با تنظیمات سایت ساز

نحوه تنظیمات سایت ساز

 
برای انجام تغییرات و تنظیمات سایت از منوی سمت راست بر روی + گزینه تنظیمات سایت کلیک کنید . موارد زیرین آن باز میشود.
 
آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب
در این قسمت تنطیمات کلی و اصلی سایت خود را انجام دهید. کلیه تنظیمات مندرج شده در سایت خود را می توانید تغییر دهید.عبارتند از :
آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب

در این قسمت عنوان سایت خود را می نویسید .

نکته مهم:نام باید حداقل 30 کاراکتر و حداکثر 70 کاراکتر باشد ( بهینه از نظر سئو)
نکته : توجه کنید این نام در جستجوی سایت شما توسط موتورهای جستجو بسیار تاثیر گذار است . سعی کنید عناوینی که ممکن هست توسط کاربران شما سرچ شود را در این قسمت درج کنید . در این بخش می توانید تا 70 کاراکتر وارد کنید. به عنوان مثال اگر شما فروشگاه لباس نوزاد دارید می توانید درج کنید :
نام فروشگاهتان ، فروش لباس نوزادی ، فروشگاه سیسمونی و...
بسته به نوع فعالیت خود نامی مناسب برای وب سایتتان انتخاب کنید.
درج عنوان سایت

اگر در سایت شما بخش نمایش آمار به کاربران داشته باشد با این گزینه می توانید آن را فعال یا غیر فعال نمایید.

اگر در سایت خود امکان جستجو قرار داده اید با این گزینه می توانید آن را فعال یا غیر فعال نمایید.

 منوهای عمودی ، منوهایی هستند که بصورت عمودی در زیر هم قرار می گیرند .فعال یا عدم فعال بودن منوهای عمودی سایت را در اینجا انتخاب نمایید.

منوهای افقی، منوهایی هستند که بصورت افقی در کنار هم قرار می گیرند .فعال یا عدم فعال بودن منوی افقی سایت را در اینجا انتخاب نمایید.

اگر سایت شما دارای عضویت باشد، پس از لاگین کاربر در سایت یک منو برای کاربر مایش داده می شود، شامل ویرایش اطلاعات کاربری و غیره . فعال یا عدم فعال بودن منوی کاربران را در اینجا انتخاب نمایید.

در اینجا تعداد صفحه بندی های سایت خود را مشخص می نمایید . به عنوان مثال 5 یعنی بصورت 5 صفحه ای نمایش داده شود و سپس بعدی بخورد. این تعداد از 1 تا 12 قابل انتخاب است .

 

درج نماد ها در سایت

فعال سازی نماد اعتماد الکترونیکی :

در صورتی که برای سایت خود نماد اعتماد الکترونیکی گرفته اید در اینجا می توانید آن را برای نمایش بر روی سایت خود فعال نمایید. کد مربوط به نماد اعتماد خود را در این قسمت درج کنید.

نکته : ​در صورتی که برای سایت خود نماد سازماندهی گرفته اید در اینجا می توانید آن را برای نمایش بر روی سایت خود فعال نمایید. کد ساماندهی را در بخش نماد اعتماد درج کنید ( اگر نماد اعتماد نیز دارید ، کد ساماندهی را در انتهای کد نماد درج کنید.)

فعال سازی نماد سازماندهی :

این بخش برای کسانی می باشد که می خواهند نماد ساماندهیشان در جایگاهی متفاوت از نماد اعتمادشان نمایش داده شود .

در صورتی نیاز می توانید برای سایت خود اوقات شرعی را فعال و یا غیر فعال نمایید.

از این قسمت می توانید عملکرد کلیک راست بر روی سایت خود را غیر فعال نمایید.

از این قسمت می توانید برای سایت خود جعبه شماره پیگیری را فعال نمایید.

در این قسمت می توانید تعیین نمایید در ارسال نظرات توسط کاربران ، وارد کردن پست الکترونیکی اجباری و یا غیر اجباری باشد.

در این قسمت بنا بر محل نمایش این توضیحات در سایتتان ،توضیحات لازم درباره خود و یا کسب و کارتان درج کنید.

در اینجا متن مربوط به قانون کپی رایت سایت خود را درج نمایید.

آدرس شرکت ،سازمان ، فروشگاه و یا هر آدرس دیگری از خود را در این مکان درج نمایید. این آدرس بر روی سایت شما نمایش داده می شود.

می توانید از این طریق مکان خود را از روی نقشه گوگل تعیین نمایید و بر روی سایت نمایش دهید. به آموزش افزودن نقشه گوگل به سایت مراجعه کنید . چنانچه نقشه گوگل شما مسدود شده است باید مسدودیت آن را رفع کرده و کد مربوطه را در کد فعال سازی نقشه گوگل درج نمایید. آموزش رفع مسدودیت نقشه گوگل  را مطالعه نمایید.

در اینجا می توانید یک آیکون معرف سایت خود درج کنید . این آیکون کنار نام یا تایتل سایت شما در تب بروزر نمایش داده می شود.

 

 در صورتی که سایت شما دارای لوگو می باشد، آن را در این باکس درج نمایید.

 

درج لوگو برای سایت

 

در صورت تمایل اگر برای سایت خود هدر خاصی را در نظر گرفته اید تصویر آن را در اینجا درج نمایید. ( مخصوص سایت های سازمانی / خبری )

در صورت تمایل اگر برای سایت خود پس زمینه خاصی را در نظر گرفته اید تصویر آن را در اینجا درج نمایید.

در صورت تمایل اگر برای پس زمینه سایت خود رنگ خاصی را در نظر گرفته اید آن را از اینجا انتخاب نمایید.

در صورتی که سایت شما دارای تصویر پروفایلی می باد از این قسمت برای آن یک تصویر درج کنید.( مخصوص سایت های شخصی)

برای فعال سازی پنل پیامک سایت ، درخواستی را ازطریق ارسال پیام مبنی بر درخواست فعال سازی پنل پیامک ارسال نمایید تا این بخش فعال گردد.

​پس از انجام تنظیمات مورد نظر گزینه " ارسال " را بزنید.
در این قسمت شما کلیه تنظیمات لازم در رابطه با نحوه نمایش محتوا ها بر روی سایت خود را انجام می دهید. به عنوان مثال فعال یا عدم فعال بودن بخش های خبر برگزیده ، آخرین اخبار سایت ، پربازدیدترین اخبار ، محبوبترین اخبار ، آخرین نظرات و همچنین تعداد نمایش اخبار برگزیده ، آخرین اخبار ، پر بازدید ترین اخبار ، محبوبترین اخبار و آخرین نظرات را در این بخش تنظیم می نمایید و سپس گزینه ارسال را بزنید.
آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب
در صورتیکه سایت شما یک فروشگاه می باشد و یا به فروشگاه ارتقا یافته است باید تنظیمات این بخش را تکمیل نمایید.
آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب
آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب

نکته : توجه نمایید استان و شهر را حتما در قسمت تنظیمات اصلی فروشگاه تعیین نمایید . هزینه پستی ارسال کالا ها بر اساس شهر وارد شده محاسبه می گردد. چنانچه این قسمت تعیین نگردد نحوه ارسال کالا غیرفعال میماند.

 

توجه نمایید در صورتیکه ارسال رایگان را در اینجا انتخاب می کنید برای هر یک از کالا ها که ارسال رایگان در نظر دارید ، باید در هنگام چیدمان کالا در طبقات ، تیک ارسال رایگان کالا را بزنید.
 
تنظیمات درگاه بانکی و انواع پرداخت در سایت ساز یوتاب

چنانچه فروشگاه شما پرداخت در محل دارد ، این گزینه را فعال نمایید.

چنانچه فروشگاه شما پرداخت با فیش واریزی دارد ، این گزینه را فعال نمایید و برای درج بانک های واریز دستی از طریق (آماده سازی فروشگاه) اقدام نمایید.

 

بعد از هماهنگی های لازم و درخواست به هریک از بانکها اطلاعاتی از سمت انها به شما داده می شود ، با وارد نمودن این اطلاعات درگاه مورد نظر برای شما فعال می گردد. در حال حاظر درگاه به پرداخت ملت ، سامان کیش بروی سایت ها فعال است.

چنانچه درخواست نصب درگاه زرین پال را بصورت سفارشی بدهید در این قسمت این درگاه برای شما نصب می شود و مرچنت کد خود را در این قسمت درج می کنید و درگاه زرین پال شما فعال می شود.

 

چنانچه درخواست نصب درگاه pay.ir را بدهید در این قسمت این درگاه برای شما نصب می شود و کد خود را در این قسمت درج می کنید و درگاه pat.ir فعال می گردد.

 

 
آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب
  1. فراموشی رمز عبور :در صورتی که این بخش فعال باشد بعد از درخواست کاربر برای رمزعبور جدید در سایت ، رمز عبور با فرمتی که وارد نموده اید ، از طریق پست الکترونیکی یا پیامک (در صورت فعال بودن پیامک سایت) با متن پیامکی و فرمت پست الکترونیکی انتخاب شده برای کاربر ارسال می گردد.
  2. عضویت در سایت :در صورتی که این بخش فعال باشد بعد از عضویت در سایت ، خوش آمد گویی ، با فرمتی که وارد نموده اید ، از طریق پست الکترونیکی یا پیامک (در صورت فعال بودن پیامک سایت) با متن پیامکی و فرمت پست الکترونیکی انتخاب شده برای کاربر ارسال می گردد.
به آموزش ایجاد پست الکترونیکی مراجعه نمایید.

به منظور معرفی سایت به موتورهای جستجو استفاده می شود.

آموزش تنظیمات پنل مدیریت سایت ساز یوتاب
  1. متاتگ de script    ion:
    بعد از تگ title و http-equiv در html، متاتگ de script    ion از بالاترین اهمیت برای موتورهای جستجو برخوردار است، برای اینکه ربات های جستجوگر را نسبت به محتوای صفحه خود راهنمایی کنید.
     
  2. متاتگ keywords:
    keywords یکی از متاتگ های کلیدی صفحات html است که مربوط به موتورهای جستجو است؛ دقت کنید که تعداد کلمات کلیدی و همچنین توضیحات نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشند. این بخش به تازگی از لیست اهمیت گوگل خارج شده است به همین دلیل غیر فعال می باشد .
  3. متاتگ http-equiv:
    این متاتگ به مرورگر خواهد گفت که صفحه شما از چه ساختاری استفاده می کند و کاراکترهای آن از چه یونیکدی (یونیکد به زبان ساده یعنی روشی استاندارد که با آن کاراکترهای به فرض زبان فارسی، برای سیستم یا مرورگر تبدیل به کد و قابل فهم می شوند) پیروی می کنند
    بهتر است این قسمت را تغییر ندهید.
  4. متاتگ copyright
    برای مشخص کردن اینکه محتوای صفحات شما دارای کپی رایت یا حقوق مولف است، از این متاتگ در کدهای خود استفاده کنید، البته استفاده از آن هیچ تضمینی برای سوء استفاده نکردن دیگران از محتوای شما ایجاد نمی کند و متاسفانه همواره هستند کسانی که می خواهند نابرده رنج گنج میسر کنند!
​تلگرام : https://telegram.me/yourname   که به جای yourname باید نام اکانت خود را درج نمایید .
آپارات :    http://www.aparat.com/yourname    که به جای yourname باید نام اکانت خود را درج نمایید .
اینستاگرام:   https://www.instagram.com/yourname    که به جای yourname باید نام اکانت خود را درج نمایید .
واتس آپ :    https://api.whatsapp.com/send?phone=phonenumber که به جای phonenumber باید شماره تلفن همراه خود را بصورت مثلا 98912666666+ درج نمایید.
روبیکا : https://rubika.ir/yourname که به جای yourname باید نام اکانت خود را درج نمایید .
ایمیل :  mailto:name@yourdomain که به جای yourdomain باید نام دامنه خود را درج نمایید و به جای name باید نام ایمیل خود را درج نمایید مثلا info یا support و یا هر نام دیگری که دارید .
ایتا : https://eitaa.com/yourname که به جای yourname باید نام اکانت خود را درج نمایید .
بله: https://ble.ir/yourname که بجای yourname باید نام اکانت خود را درج نمایید
 

 
menusearch