از جمله مهمترین کارهایی که یک کسب و کار انجام میدهد، راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است. قطعا برای کسب و کارهای بزرگ، گسترش فروشگاه اینترنتی و یا حتی تاسیس چند فروشگاه اینترنتی دیگر از نظر هزینه، دغدغه نخواهد بود. اما استارتاپها و کسب و کارهای کوچک از نظر هزینه اغلب دچار مشکل میشوند. بنابراین ترجیح میدهند یا فروشگاه اینترنتی خود را دیر ایجاد کنند و یا با کمترین هزینه آن را طراحی کنند. به طور کلی 3 راه عمده برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین وجود دارد. هر کدام از آنها نیز هزینههای مخصوص به خود را دارند. هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسته به نیاز شما متفاوت است.
اولین قدمی که هر کسب و کاری باید انجام دهد، طراحی یک فروشگاه اینترنتی برای بیزینسش است. با داشتن یک فروشگاه آنلاین نه تنها خود را در عرصه آنلاین معرفی میکنید، بلکه دامنه کسب و کار خود را گسترش داده و مخاطبان متنوعتری را جذب میکنید.
اگر به فکر راه اندازی یک فروشگاه آنلاین هستید، بد نیست با راههای درست کردن و همچنین هزینه هر کدام از این روشها آشنا شوید. به طور کلی 3 روش زیر برای تاسیس یک فروشگاه آنلاین وجود دارد.
1: استفاده از روش کد نویسی
یکی از اولین راههایی که برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین میتوانید استفاده کنید، روش کد نویسی یا طراحی سایت به روش اختصاصی است. در این روش، یک برنامه نویس که در زمینه طراحی سایت فعالیت میکند، میتواند کار طراحی و راه اندازی فروشگاه را برای شما انجام دهد.
برخی از شرکتها نیز به صورت سازمانی فعالیت کرده و پروژههای ساخت و راه اندازی انواع سایتها را به کمک کد نویسی انجام میدهند.
متاسفانه این روش بسیار پر هزینه است. شما نه تنها باید هزینههای مربوط به هاست پرداخت کنید، بلکه باید هزینه برنامه نویس، هزینههای جانبی تغییرات، هزینه سئو، تولید محتوا و حتی هزینههای مربوط به طراحی گرافیکی آن را نیز پرداخت کنید.
این روش در کنار پر هزینه بودن، ممکن است دارای باگ بوده و یا از نظر امنیتی دارای رخنه باشد. از این رو کسب و کارهای کوچک از این روش استفاده نمیکنند.
کسب و کارهای بزرگ نیز به لطف وجود سیستمهای مدیریت محتوا کمتر از این روش استفاده میکنند. اما سی ام اسها، روش دوم راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستند.
2: استفاده از روش سی ام اسها
روش بعدی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا یا سی ام اسها هستند. شاید برایتان سوال باشد که سی ام اس چیست؟
سی ام اس در واقع یک قالب از پیش آماده است که کد نویسیهای اولیه آن توسط فرد یا افرادی انجام شده و شما مسئول ایجاد تغییرات هستید.
طراحان سایت از سی ام اسهایی مثل وردپرس، شاپی فای، دروپال و جوملا استفاده میکنند. قالبهای آمادهای برای این سیستمها وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید.
برای طراحی سایت در این سی ام اسها نیز به یک طراح سایت نیاز دارید. هزینه طراحی در یک سیستم مدیریت محتوا نسبت به کد نویسی کمتر است. اما طراحان میتوانند باتوجه به کارهای گرافیکی و خدماتی که ارائه میکنند، قیمتهای متفاوتی از شما بگیرند.
در کنار این موارد هزینه هاست و سئو و... را نیز باید لحاظ کنید. بنابراین در نظر داشته باشید که اگر یک کسب و کار نوپا هستید، حتما قبل از استفاده از این روش، هزینهها را برآورد کرده و از طراح خود بپرسید که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای شما چقدر آب میخورد.
اما نگران نباشید، هنوز هم یک روش دیگر باقی است که قطعا از نظر هزینه نسبت به دو روش قبلی بسیار به صرفه خواهد بود.
3: استفاده از سایت ساز ها
سایت سازها یکی دیگر از مهمترین روشهای راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستند. دو نوع سایت ساز آنلاین و نرم افزاری وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید.
همان طور که از نام این روش مشخص است، شما خودتان هم میتوانید فروشگاه خود را راه اندازی کنید. زیرا سایت ساز خودش همه چیز را همان طور که باید باشد، در اختیار شما قرار میدهد.
در سراسر دنیا، سایت سازهای معروف و معتبری وجود دارد که مردم از آن استفاده میکنند. سایت سازهای خارجی کاملا متناسب با فرهنگ خارجی طراحی شده و حتی همه چیز آن نیز انگلیسی است. بنابراین کار با آن بسیار سخت خواهد بود.
اما دیگر لازم نیست هزینه خرید هاست را پرداخت کنید. تولید محتوا در آن نیز بسیار ساده است. با این وجود، انواع فروشگاههای اینترنتی که با سایت سازهای خارجی طراحی شدهاند، به صورت ماهیانه هزینه دارند.
همچنین ممکن است با توجه به تحریم بودن کاربران ایرانی، دسترسی شما به سایت از بین برود. همچنین اگر سایت ساز دچار مشکل شود، سایت شما و همچنین تمامی اطلاعاتی که در آن درج کردهاید نیز دچار مشکل میشوند.
در مقابل سایت سازهای خارجی، سایت سازهای ایرانی وجود دارند. این سایت سازها کاملا متناسب با فروشگاههای ایرانی طراحی شده و مهمتر از همه با زبان فارسی طراحی شدهاند. پنل کاربری که دارند فارسی بوده و به سادگی میتوانید از آنها استفاده کنید.
هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی نسبت به دو روش دیگر بسیار پایین است. شما دیگر لازم نیست هزینهای بابت خرید هاست یا طراح سایت پرداخت کنید. با یک مبلغ بسیار پایین میتوانید صاحب یک سایت همه چیز تمام شوید.
بنابراین اگر هزینه راه اندازی یک فروشگاه آنلاین را در 3 روش معرفی شده مقایسه کنیم، بدون شک هزینه تمام شده فروشگاه شما با یک سایت ساز بسیار کم خواهد بود. بنابراین استفاده از یک سایت ساز حرفهای ایرانی خیال شما را بابت همه چیز راحت میکند.
قطعا تا کنون با سایت سازهای خارجی و ایرانی آشنا شدهاید و میدانید استفاده از سایت ساز ایرانی بهتر از نمونه خارجی آن است. اما بهترین سایت ساز ایرانی، هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی را برای شما بسیار پایین میآورد.
یوتاب بهترین سایت ساز ایرانی، از سال 1390 توانسته است کاربران خود را راضی نگهداشته و از کسب و کارها و افراد موفق ایرانی زیادی حمایت کند.
پیش از این مشکلات زیادی در سایت سازهای ایرانی وجود داشت. هزینه غیر معقول، پروسه زمانبر و طولانی و حتی نبود سرعت و امنیت خوب، مهندسان جوان و خوش ذوق یوتاب را برآن داشت تا خود یک سایت ساز حرفهای بسازند که مشکلات نمونههای قبلی را نداشته باشد.
این بود که یوتاب متولد شد. سایت سازی حرفهای و کارآمد که در کنار امنیت بالایی که دارد، در طول مدت زمان 1 دقیقه یک سایت حرفهای را در اختیار شما قرار میدهد.
چطور از سایت ساز یوتاب استفاده کنیم؟
قطعا شاید فکر کنید که زمان 1 دقیقه اغراق آمیز بنظر برسد، اما واقعا تنها یک دقیقه تا داشتن یک فروشگاه اینترنتی حرفهای فاصله دارید.
اولین کاری که باید انجام دهید این است که در سایت یوتاب ثبت نام کنید. مرحله بعدی انتخاب قالب مورد نظر برای فروشگاه است. یک دقیقه بعد، فروشگاه شما کامل و آماده است.
این پروسه کوتاه مدت هزینه بسیار پایینی هم برای شما دارد. پس با خیال راحت میتوانید همین حالا کار خود را شروع کنید.
قطعا وقتی میگوییم یوتاب بهترین سایت ساز ایرانی است، دلایلی هم برای این گفته داریم. ویژگیهای این طراحی سایت یوتاب است که آن را به برترین سایت ساز ایرانی تبدیل کرده است. از جمله مهمترین ویژگیهای یوتاب به شرح زیر است.
_ فروشگاه ساز یوتاب به طور کامل به زبان فارسی طراحی شده است. پنل مدیریتی که در اختیار شما است به فارسی بوده و برای ایجاد تغییرات نیازی به دانش زبان انگلیسی ندارید.
_ ساخت سایت با یوتاب به هیچ دانش برنامه نویسی نیاز ندارد. تنها کاری که لازم است انجام دهید، انتخاب قالب و پرداخت هزینه فروشگاه یا سایتی است که انتخاب کردهاید.
_ برای استفاده از یوتاب نیازی به خرید هاست ندارید. یوتاب سرورهای اختصاصی خود را دارد. در نتیجه سایت شما با سرعت بسیار بالایی بر روی سرورهای یوتاب لانچ میشود.
_ فروشگاه ساز یوتاب به اندازهای حرفهای و کارا است که میتوانید هم برای کسب و کارهای کوچک و هم کسب و کارهای بزرگ از آن استفاده کنید.
_ از تمامی مراحل کار با سایت برای شما فیلم تهیه شده است. بنابراین حتی اگر اولین بار است که با طراحی سایت یوتاب کار میکنید، تمامی آموزشها را در اختیار دارید.
_ یوتاب به طور اتوماتیک، کارهای مربوط به اتصال سایت شما به سایتهای تبلیغاتی مثل ترب و ایمالز را انجام داده است. بنابراین به محض داشتن سایت، تبلیغات هم دارید.
_ بدون این که محدودیتی داشته باشید، فایلهای صوتی و تصویری خود را روی سایتتان آپلود کنید.
نتیجه گیری
داشتن یک کسب و کار نیازمند دیده شدن است. استفاده از فضای آنلاین و مخاطبان آن، راه خوبی برای بهبود یک بیزینس و افزایش درآمد است. یکی از قابل اعتمادترین راههایی که میتوانید برای دیده شدن از آن استفاده کنید، راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. چندین روش برای این کار وجود دارد. اما قطعا کمک گرفتن از سایت سازها روشی است که به خوبی امتحان خود را پس داده است. سایت ساز ایرانی یوتاب، پیشگام در عرصه خدمات فروشگاههای اینترنتی در کنار شما است تا بتوانید با کمترین هزینه، مجهزترین فروشگاه آنلاین را برای کسب و کار خود راه اندازی کنید.
✖ *نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام
|