025-32918746 ورود
تعرفه هاقالب هاامکانات

معرفی سایت به موتور جستجوی گوگل

 چرا سایت من در گوگل نمایش داده نمی شود ؟

 

اگر باخود میپرسید چرا هرچی سرچ می کنم اسم سایت من را نمی آورد ؟ این مقاله را حتما مطالعه نمایید .

نکته مهم در این زمینه این است که شما توجه داشته باشید که یک سایت تهیه کرده اید و یکی از تفاوت های سایت با وبلاگ ، داشتن دامنه مستقل می باشد.

شما تازه دامنه خود را تهیه و سایت خود را راه اندازی نموده اید ، پس به همین دلیل است که هنوز مورد شناخت موتور های جستجو نظیر گوگل قرار نگرفته اید.
مگر آنکه سایت شما مربوط به یک ارگان و سازمانی بسیار مهم باشد که روزانه هزاران مراجعه کننده دارد و یا آنکه به سایت شما هزارن نفر لینک داده باشند و ... !!!
پس باید صبر داشته باشید و به محض راه اندازی سایت توقع نمایش در صفحه اول جستجو ها را نداشته باشید .

نحوه عملکرد موتورهای جستجو

در ابتدای امر به شما توضیح می دهیم که موتورهای جستجو به چه صورت عمل می کنند :
وظیفه موتورهای جستجو ، مرور سایت ها و ذخیره اطلاعات آنها و نمایش سایت ها بر اساس یافتن پاسخ های مرتبط با جستجوی شما در صفحات از قبل ذخیره شده است.
ربات های خودکار موتورهای جستجو که "خزنده" یا "عنکبوت " نامیده می شوند، از طریق لینک ها، می توانند به میلیارد ها صفحه که به هم لینک دارند، برسند. وقتی که موتور جستجو این صفحات را می یابد، آنها را از لحاظ محتویات و متون درج شده در آن مورد بررسی قرار می دهد و نهایتا آن را بر اساس محتویات صفحه فهرست گذاری و ذخیره می کند. برای مثال در صورتیکه شما صفحه ای در مورد فروش فرش و انواع مدل های بافت و قیمت داشته باشید، گوگل علاوه بر ذخیره سازی آن در پایگاه خود یادداشت می کند که این صفحه مرتبط است با فرش می باشد تا در هنگام جستجوی یک کاربر در مورد فرش بتواند فورا نتایج مورد نظر را نمایش دهد.
اما از آنجاکه تعداد صفحات موجود در دنیای اینترنت بسیار زیاد می باشد ، پس موتور های جستجو نمی توانند تمامی صفحات را در خود ذخیره نمایند بنابراین اهمیت صفحات قدیمی تر برای موتورهای جستجو بیشتر می باشد و تا نوبت به یک سایت تازه راه اندازی شده برسد عموما بین 1 تا 3 ماه ،زمان می برد.
بنابر این موتورهای جستجو در هنگام نمایش نتایج سرچ شما ، ابتدا صفحات با قدمت بیشتر و ذخیره شده را نمایش می دهند و تا شما وب سایت خود را به گوگل معرفی نکنید و آن به صفحات شما سر نزده باشد و اطلاعات را ذخیره نکرده باشد ، قطعا نه سایت شما و نه حتی آدرس دامنه شما را نمی شناسد .



چگونه فرایند شناخت گوگل از سایت خود را سریع تر کنم ؟

گوگل برای بازدید از سایت شما به 2 فاکتور اهمیت می دهد :
1- پیج رنک سایت شما
2- تعداد لینک هایی که به سایت شما می شود.بنابراین می توانید با لینک گرفتن از سایت های دیگر ، سرعت فرایند شناخت گوگل را افزایش دهید.



پیج رنک چیست ؟

پیج رنک معیاری برای اهمیت و قدمت یک وب سایت می باشد .
هرچه یک سایت و صفحات آن دارای اطلاعات و محتواهای ارزشمندتری باشد و در نتیجه کاربران از خواندن آن رضایت بیشتری داشته باشند و زمان بیشتری را در صفحات آن بگذرانند ، قطعا از نظر گوگل نیز با ارزش تر است . این ارزیابی توسط دست انجام نمی شود بلکه بوسیله فرمول های ریاضی محاسبه می گردد. عواملی که در پیج رنک اهمیت دارند عبارتند از :


1- میزان قدمت وب سایت :

هرچه سریع تر برای داشتن سایت اقدام نمایید و سایت خود را آماده کنید و محتوای مناسب بگذارید از سایر رقبا پیشی می گییرید . حتی گوگل به سایت هایی که از نظر مدت زمان انقضای دامنه هم مدت زمان بیشتری باقی مانده باشد ، اهمیت بیشتری قائل است .


2-لینک گیری از سایت های دیگر :

تعداد لینک هایی که از سایر سایت ها به وب سایت شده است :
با لینک گرفتن از سایر وب سایت ها ، گذاشتن کامنت در سایر سایت ها ، گذاشتن لینک سایت در سایت هایی که عمل تبلیغات انجام می دهند و ...


3- میزان بازدید از وب سایت :

شاید از نظر شما و اطرافیانتان محتوای سایت شما خوب است ، اما این اهمیت ندارد ، شما باید سایت خود را برای کسانیکه شما را نمی شناسند جذاب کنید. میزان علاقه کاربران به وبسایت و مدت زمانی که در سایت شما می مانند را با گذاشتن محتواهای با ارزش برای خوانندگان و مراجعین وب سایت خود بیشتر کنید.


4- رعایت اصول سئو در محتوا گذاری ها :

استفاده از کلمات کلیدی مناسب ، لینک های مرتبط ، شبکه های اجتماعی ، عدم کپی کردن محتوا از سایر سایت ها و ایجاد محتوای منحصر به فرد ، استفده از تگ های h1 و h2 ، استفاده از تایتل و عناوین مناسب ، استفاده از تگ alt در تصاویر جهت معرفی تصویر به گوگل و ...


5- زمان های بروز شدن وب سایت :

زمان های محتواگذاری و بروز کردن وبسایت خود را منظم نگاه دارید ، مثلا روز های خاصی را برای درج محتوا انتخاب کنید و در این روش منظم باشید. این روش باعث می شود هم کاربران شما بدانند که مثلا در روز دوشنبه سایت شما بروز می شود و هم موتور های جستجو الگوریتم منظم تری از روش کاری وب سایت شما پیدا می کنند و بنابراین در آن زمان ها به شایت شما سر می زنند.
گوگل با بررسی این عوامل و هزاران متغیر دیگر اهمیت یک وب سایت را مشخص کرده و آنرا به عنوان pagerank آن سایت نمایش می دهد این عدد از 0 تا 10 متغیر است و هرچقدر عدد بزرگتری باشد اهمیت سایت بیشتر خواهد بود .

نکته :توجه داشته باشید زمانی سایت خود را به گوگل معرفی کنید که حداقل 5 تا 10 مطلب خوب و مناسب با اصول محتواگذاری در سایت خود درج کرده باشید . همچنین در عناوین و لینک های سایتتان حتما از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید تا نتیجه بهتری گرفته و گوگل سریعتر مطالب شما را ذخیره کنید.



معرفی سایت به موتورهای جستجو با استفاده سرچ کنسول ( وب مسترهای گوگل سابق ) :

در زیر چگونگی استفاده از امکانات سرچ کنسول برای معرفی وب سایت به موتورهای جستجوی گوگل را بیان می کنیم :


ابتدا در مرورگر خود آدرس https://search.google.com/search-console را تایپ کنید.
پس از بارگذاری کامل صفحه ، بر روی گزینه   Get started کلیک نمایید.

 

معرفی سایت به گوگل

 

​چنانچه اکانت گوگل دارید ، در این صفحه اطلاعات اکانت گوگل خود را وارد کنید و سپس بر روی دکمه SIGNIN کلیک کنیدو چنانچه اکانت گوگل ندارید ابتدا با کلیک بر روی گزینه SIGNUP گوگل برای خود اکانت گوگل بسازید.

 

معرفی سایت به گوگل

 

پس از ورود به بخش وب مستر گوگل، بر روی گزینه Go to Search Conole کلیک نمایید

 

آموزش سرچ کنسول گوگل

 

در کادر باز شده در تصویر زیر که دور آن خط قرمز کشیده شده است، آدرس سایت خود را

 

بدون www و بصورت http://yourdomain همراه با پسوندش بنویسید.

 

درج نموده و سپس بر روی گزینه add property کلیک کنید .

 

 

نکته : اگر سایتتان ssl دارد آدرس شما باید بصورت : https://yourdomain درج می شود

نکته : اگر سایتتان ssl ندارد آدرس سایتتان بصورت http://yourdomain درج می شود .

نکته : جای yourdomain باید دامنه خود را همراه با پسوندش درج کنید .

مثلا almasi.ir یا almasi.com و ...

نکته : دامنه بدون www درج می شود .

 

 

معرفی سایت به موتور جستجوی گوگل

 

صفحه زیر برای شما باز می شود .اسکرول را کمی پایین بکشید :

 

 

معرفی سایت به موتور جستجوی گوگل

 

حال در صفحه باز شده بر روی فلش گزینه HTML tag کلیک کنید تا بخش زیرین آن باز شود .

 

معرفی سایت به گوگل

 

بعد از انتخاب این گزینه برچسب مخصوصی در اختیار شما قرار داده می شود که در تصویر با مستطیل قرمز مشخص شده است.

 

کد را کپی کرده و در تنظیمات سایت > تنظیمات سئو > شمارنده 1 یا 2 درج نمایید .

 

سپس بر روی دکمه VERIFY کلیک کنید.

 

معرفی سایت به موتورهای جستجوی گوگل

 

 


اکنون سایت شما و وب مستر بودن شما مورد تایید گوگل قرار گرفته است که پس از تایید سایت شما به شکل زیر نشان داده می شود .

 

  معرفی سایت به گوگل

 

سایت شما به مرور توسط گوگل شناخته شده و در سرچ گوگل نمایش می دهد .

 

حذف صفحات سایت از سرچ کنسول گوگل

 

 


معرفی سایت به گوگل

 

در زیر روش یکی دیگر از روش های معرفی وب سایت خود به گوگل را بیان می کنیم:
1- ابتدا آدرس
http://www.google.com/addurl را در مرورگر خود تایپ کنید.
2- باید در اکانت گوگل خود لاگین باشید پس در این صفحه اطلاعات اکانت گوگل خود را وارد کنید. اگر اکانت گوگل ندارید ابتدا برای خود اکانت گوگل بسازید .
3- پس از ورود، تصویر زیر را ملاحظه می نمایید . در کادر url آدرس سایت خود را وارد کنید. سپس تیک من ربات نیستم را زده و بر روی Sumbit Request کلیک کنید.

 

معرفی سایت به گوگل

در صورتی که مراحل را کامل و بدرستی انجام دهید ، گوگل تا 1 ماه آینده سایت شما را بررسی و به بانک اطلاعات خود اضافه می نماید .
توجه کنید پس از معرفی سایت خود به گوگل و گذاشتن محتواهای مناسب ، نمایش شما در صدر لیست جستجو ها زمانبر است پس توقع نداشته باشید بلافاصله پس از این عملیات سایت شما نمایش داده شود . زیرا اگر شما امروز به دنیای مجازی پیوسته اید ، رقبای شما مدت ها قبل این کار را انجام داده اند . پس با تلاش و پیگیری مستمر در راه اندازی و فعال نگاه داشتن سایتتان به مرور زمان از رقبا پیشی بگیرید .
در پایان کاربران گرامی سایت خود را فقط برای موتورهای جستجو مناسب نکنید ، سعی کنید سایت خود را برای کاربرانتان نیز جذاب نگاه دارید زیرا وفاداری آنها به سایت شما ، خود باعث علاقه موتورهای جستجو به سایت شما خواهد شد .

 

معرفی site map به گوگل وبمستر

پس از انجام این کار اولین کار بهتر است سایت مپ خود را به گوگل معرفی نمایید . برای این کار مطابق تصویر زیر لینک سایت مپ خود را درج می کنید . لینک سایت مپ به صورت زیر می باشد . در قسمت ypurdomain.com باید نام دامنه خودتان را درج نمایید:

 

 http://yourdomain.com/sitemap.xml

 

نکته : اگر ssl دارید به جای http باید https درج شود .

 

معرفی سایت مپ به گوگل وبمستر

 

معرفی لینک های سایت به گوگل وبمستر

پس از این کار پیشنهاد می شود هر بار مطلبی در سایت خود درج نمودید لینک آن را کپی کرده و در قسمت مشخص شده در تصویر زیر درج نمایید و لینک ایجاد شده را به گوگل معرفی نمایید .

 

شاید براتون سوال باشد لینک صفحات سایتم را چطوری کپی کنم؟
سایت خود را باز کنید، صفحاتی که در سایت خود ایجاد کردید را نیز باز کنید، از تب مرورگر (url) لینک صفحه را کپی کنید.

 

 

معرفی لینک به گوگل وبمستر

 

معرفی لینک به گوگل وبمستر


من یکبار سایتم را به گوگل معرفی کردم حالا ssl نصب کردم دوباره باید معرفی به گوگل را انجام بدهم؟


بله، بعد از نصب ssl بر روی دامنه خود نیاز است مجدد سایت را به گوگل معرفی کنید . وارد صفحه سرچ کنسول خود با آدرس https://search.google.com/search-console میشوید روی گزینه add property کلیک میکنید و این بار آدرس سایت را با https به گوگل معرفی میکنید.

 

مثال

 

https://yourdomain.com یا https://yourdomain.ir

 

آموزش معرفی سایت به گوگل

 

 

 

نیازی به حذف آدرس قبلی در سرچ کنسول گوگل نیست.

 

همچنین مجدد سایت مپ را به گوگل معرفی نمایید .

برای این کار مطابق تصویر زیر لینک سایت مپ خود را درج می کنید . لینک سایت مپ به صورت زیر می باشد . در قسمت ypurdomain.com باید نام دامنه خودتان( پسوند ir,com.org,...) را درج نمایید:

 

 https://yourdomain.com/sitemap.xml

نکته : چون ssl دارید به جای http باید https درج شود .

 

معرفی سایت مپ به گوگل وبمستر

 

menusearch