آیا پس از تغییر در محتوای پیش فرض وب سایت امکان ریست کردن محتوای وب سایت و بازگرداندن به حالت اولیه وجود دارد ؟

صفحات یوتاب » پرسش های متداول »

پنج شنبه شانزدهم دی ۹۵
آیا پس از تغییر در محتوای پیش فرض وب سایت امکان ریست کردن محتوای وب سایت و بازگرداندن به حالت اولیه وجود دارد ؟
خیر . محتوای پیش فرض بصورت اتوماتیک و توسط سیستم برای شما درج شده است . بنابراین پس انجام هرگونه تغییر در محتوا امکان بازگرداندن به حالت اولیه وجود ندارد . نکته: در هر صورت شما باید محتوای خود را در وب سایت درج نمایید و برای این کار می توانید ازآموزش های موجود در هر بخش استفاده نمایید.
بهترین راه برای رسیدن شما به هدف، خرید سایت آماده می باشد. چرا که سایت هایی همچون سایت های خبری ، سازمانی ، فروشگاهی ، شخصی ، مذهبی و... از یک روال مشخص استفاده میکنند ، و نیازی نیست چرخ را از نو طراحی کنید ، فقط باید یک چرخ خرید .
تنها با تحقیق ، یک شرکت معتبر مثل سایت ساز آنلاین یوتاب وب را انتخاب نموده و بصورت آنی وب سایت خود را تحویل بگیرید. پس فرصت را از دست ندهید .
سایت خود را از ما بخواهید و به خانواده یوتاب وب بپیوندید.

همین حالا سایت خود را ایجاد کنید.

نماد اعتماد الکترونیکی سایت ساز یوتاب
آموزش های یوتاب
طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتابطراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب